Hvordan med maden?

Måltider

På sommercampen er det muligt at melde sig til fællesspisning i kantinen. Men vær opmærksom på, at det KUN gælder aftensmaden!
Det vil sige, at man selv skal arrangere morgenmad og frokost.

Herunder kan du læse om, hvordan fællesspisningen fungerer, og hvilke muligheder du har, hvis du selv skal lave mad.

Fælles aftensmad i kantinen

Fællesspisningen om aftenen i kantinen koster 400 kr. for voksne og er gratis for børn.

Hvis man tilmelder sig fællesspisningen, så skal man hjælpe med madlavningen én eftermiddag i løbet af ugen. De øvrige dage skal man bare dukke op til spisningen.

Der er et dejligt team, som står for at have overblik over menuen og de forskellige opgaver, så du skal bare dukke op på et aftalt tidspunkt, og så bliver du sat i gang. Det kunne fx være at snitte grønsager, vaske op, øse op for folk eller lignende. (Man skal nok regne med at tjansen tager 2 timer)

Vores skønne madteam har lækre menuer i ærmet, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til alle dem, der har allergier, og der bliver kødfrie alternativer til vegetarerne og veganerne.
Vi sørger også for, at der er en børnemenu, så alle bliver mætte!

Hvis man har børn, så er det kun den éne forældre, som får en opgave i køkkenet i løbet af ugen.

Vi har valgt denne form for madordning, fordi det holder omkostningerne nede, og fordi vi tror på, at det er en god måde at lære andre vineyard’ere at kende. :)

Menuen kommer på hjemmesiden, når den er planlagt færdig.

Køkkenfaciliteter

Hvis man ikke vil være med i aftensmads-ordningen, så kan man benytte de forskellige køkkenfaciliteter, som er på Mariager Efterskole.
Man kan selvfølgelig også bruge dem til morgenmaden og frokosten.

Der er 5 mindre køkkener udover kantinen, som man er velkommen til at benytte. Alle køkkenerne har køleskabe, hvor man kan opbevare sin yoghurt eller mælk, men hvis man har mange ting, som man skal have på køl, så vil vi anbefale, at man medbringer en køletaske – eller at man kun handler ind til ét måltid af gangen.

Det er ikke alle køkkenerne, som har ovne, men der er flere gasgrille, som vil være tilgængelige på lejrpladsen.

Indkøbsmuligheder

Der er en Rema 1000, som kun ligger 500 meter fra efterskolen, så det er let at handle ind til de forskellige måltider.

I centrum af Mariager, som ligger ca. 1,5 km fra skolen, er der også en Superbrugsen, et vaffelbageri, en bager, et pizzaria, en havnegrill og et par caféer.

Go top