Talere

Talere på campen

Du kan roligt glæde dig, for vi har fået samlet et dream team af talere i år, og vi er så taknemmelige for, at de vil dele ud af hvad Gud har lagt på deres hjerte! De vil tage udgangspunkt i årets tema, Bibelens tekster og deres eget liv, så bered dig på at blive inspireret, og udfordret og opmuntret!

Jenny Rankine

Jenny Rankine leder Cardiff Vineyard sammen med sin mand, James. De mødtes på universitetet, hvor James inviterede Jenny med på Alpha, og gennem kurset blev hun troende. Sammen plantede de senere Cardiff Vineyard, og de leder også ungdomskonferencen Cause To Live For sammen. Hun bruger derudover meget tid på at træne kommende ledere i Vineyardkirker i Wales og Sydengland, og hun er en meget dygtig kommunikator og leder.
Jenny er særligt passioneret for studerende og folk i deres 20’ere og 30’ere, og deres vandring med at træde ud i alt det, som Gud har for dem.
Vi er ret begejstret over, at vi får besøg af Jenny Rankine på vores camp, det kan vi alle glæde os til.

James Rankine

James Rakine leder Cardiff Vineyard sammen med sin kone Jenny. De er nogle dygtige ledere og undervisere, og vi er virkelig glade for, at de kommer og er sammen med os på vores camp.
James og Jenny bruger meget af deres tid i deres kirke, og derudover er de også med i Lederteamet for Vineyard UK og Ireland, hvor de er regionale ledere for Wales og Sydvestengland. Her investerer de al deres erfaring og passion ind i kirkeplantning, udrustning af nye ledere og The Cause to Live For, som er en konference for unge voksne fra hele Storbritannien.
Vi glæder os til at høre fra Jenny og James denne uge.

Hemmelige gæster

Vi får besøg af et meget sejt par på campen, men vi kan desværre ikke sige, hvem det er.
De har et kald til at dele evangeliet med en religiøs gruppering, hvor det at blive kristen medfører dødsstraf. Så grunden til, at det er hemmeligt skyldes parrets sikkerhed, da der er trusler mod deres liv.
Parret bruger al deres tid på at missionere og fortælle folk, der endnu ikke har hørt om Jesus, om de gode nyheder og håbet, som vi finder i Ham.
Det er en ære for os at være sammen med et par, der sætter livet på spil for Jesus. Det sætter vores eget liv i perspektiv, og glæder os til at høre fra dem og er så glade for, at det kunne lade sig gøre for dem at komme og være med på vores camp!

Anne Walsøe

På campen skal vi også høre fra Anne Walsøe. Anne er præst i Aarhus Vineyard sammen med sin mand Simon, og de er også begge ledere af Vineyard Danmark.
Sammen plantede de Aarhus Vineyard i 2017 ud fra København Vineyard, hvor de tog afsted med et lille team og en kæmpe drøm for mennesker i Aarhus. Anne er uddannet sociolog og har blandt andet startet Plan A, som i dag er flere danske vineyard-kirkers besøgstjeneste på massageklinikker og bordeller.
Anne er passioneret for den enkeltes vandring med Gud – og hvordan den må forvandle vores indre og sætte os fri fra alle usunde tanker, falske gudsbilleder og selvbilleder, som vi samler op i løbet af livet.
Vi glæder os altid meget til at høre, hvad Anne vil dele med os.

Keld Dahlmann

I år får vi også besøg af Keld Dahlmann, der er generalsekretær i Dansk Oase. Keld har i mange år været præst i Aarhus Valgmenighed og været en stor inspiration for os i Vineyardkirkerne i Danmark. Keld er en dygtig underviser og en klog mand, og vi glæder os til at lytte til ham.
Udover at være generalsekretær og taler rundt omkring i landet, så er han i øjeblikket også fast gæst i DR radioprogrammet “Hvad ville Jesus have sagt?”, hvor vært Iben Maria Zeuthen stiller lytternes dilemmaer til nogle præster, der derefter forsøger at svare på spørgsmålet: Hvad ville Jesus have sagt i denne situation. Giv det et lyt, det er meget inspirerende og tankevækkende.

Simon Walsøe

Simon er gift med Anne, og de har to døtre på 7 og 10 år. Efter flere år som eksperimental jazzpianist på små, skumle, niche-scener i København og Berlin, fik Simon et kald fra Gud om at hellige sig at bygge kirke og blive præst. Efter at have været præst i København Vineyard i nogle år, oplevede både Anne & Simon i 2017 et kald fra Gud til at rykke op fra familie, venner og job i København, og de flyttede til Aarhus for at plante Aarhus Vineyard, som de i dag leder sammen. I sommeren 2022 overtog de ledelsen af Vineyard Danmark, og Simon arbejder nu 1,5 dag om ugen med at fremme og understøtte flere danske kirkeplantninger, kirkevækst og de danske Vineyardpræsters trivsel. Han er i særdeleshed optaget af og begejstret for hvordan Guds Rige altid kommer med forvandling – i vores hjerter, og i vores verden!
Vi glæder os altid til at lytte til Simon, og hvad han har gået og brygget på af spændende tanker.

Go top