Mad

Måltider

På sommercampen er det muligt at melde sig til simpel morgenmad og aftensmads-fællesspisning i kantinen.

Herunder kan du læse om, hvordan fællesspisningen fungerer, og hvilke muligheder du har, hvis du selv skal lave mad.

Fælles aftensmad i kantinen

Fællesspisningen om aftenen i kantinen koster
Hele ugen: 450 kr /voksen
Hele ugen: 300 kr /teen (13-18 år)
Hele ugen: 200 kr /barn (3-12 år)
Hele ugen: 0 kr /barn (0-2 år)

Vær OBS på 1 vigtig ting, inden du tilmelder dig dette.
Hvis du melder dig til aftensmad, så skal du hjælpe med at lave den een eftermiddag på ugen. Dette er en madtjans, som man ikke kan komme udenom, selvom man har andre opgaver på lejren. Denne tjans er ikke den samme om den praktiske opgave, som alle lejrdeltagere får, da denne madtjans er en ekstraopgave for dem, der har tilmeldt sig aftensmaden. Du er selv ansvarlig for at bytte den, hvis den ligger dårligt.
De øvrige dage skal man bare dukke op til spisningen.

Der er et skønt team, som står for at have overblik over menuen og de forskellige opgaver, så du skal bare dukke op på et aftalt tidspunkt, og så bliver du sat i gang. Det kunne fx være at snitte grønsager, vaske op, øse op for folk eller lignende (man skal nok regne med at tjansen tager 2,5 time).

Vores skønne madteam har lækre menuer i ærmet, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til alle dem, der har allergier, og der bliver kødfrie alternativer til vegetarerne og veganerne.
Vi sørger også for, at der er en børnemenu, så alle bliver mætte!

Hvis man har børn, så er det kun den éne forældre, som får en opgave i køkkenet i løbet af ugen.

Vi har valgt denne form for madordning, fordi det holder omkostningerne nede, og fordi vi tror på, at det er en god måde at lære andre vineyard’ere at kende. :)

Menuen kommer på hjemmesiden, når den er planlagt færdig.

Køkkenfaciliteter

OBS OBS OBS
Det er ikke tilladt med nogen form for åben ild på campingpladsen (grill og gasgrill), og det er derfor kun muligt at benytte de fælles grill!

Til gengæld vil der være store fælles grille til fri afbenyttelse oppe ved Samværket – helt oplagt at bruge til at grille aftensmaden sammen med andre.

Campen giver adgang til et par køleskabe, hvor du kan opbevare din yoghurt eller mælk, men har du mange ting, som du skal have på køl, anbefaler vi, at du medbringer en køletaske – eller at du kun handler ind til et måltid ad gangen.

Til jer der bor på værelser: Det bliver desværre ikke muligt at få adgang til et køkken i år. Til gengæld vil det være muligt at bruge caféområdet ved samværket, hvis man fx har brug for at få varmet noget op i en mikroovn. Husk at rydde op efter dig selv.

Indkøbsmuligheder

Der er en Netto, som kun ligger 150 meter fra højskolens hovedindgang, så det er let at handle ind til de forskellige måltider.

I centrum af Kolding, som ligger ca. 2,5 km fra skolen, er der også en Føtex, restauranter, bagerier, cafeér osv.

Go top