Dagsprogram

Hvad kan du forvente?

Du kan glæde dig til en fantastisk uge sprængfyldt med spændende talere & seminarer, masser af lovsang, bøn og Guds nærvær, men også med god tid til ro, fordybelse, fællesskab og ferie!

Check-in er åben fra kl. 14.00 om søndagen.
Første samling er aftensmad (for de tilmeldte) med start kl. 17:30

Derudover begynder det første møde på søndag i storsalen kl 19:30, hvor alle er velkomne, og vi glæder os til at se jer!

Herunder kan du se et typisk dagsprogram.

Dagsprogram

7:30 – Morgenmad

Der serveres en meget simpel morgenmad i kantinen til dem, der har bestilt morgenmad i tilmeldingen. Fra kl. 7.30 vil der blive sat mælk, yoghurt, havregryn/cornflakes og mysli frem.

9:00 – Morgenkaffe og croissant

En halv time før morgenmødet kan du komme og få en kop kaffe og købe en croissant, og hilse på en ny eller en gammel ven.

9:10 – Morgenbøn

Før morgenmødet vil der også være tid til at bede for mødet og for dagen.

9:30 – Morgenmøde

Børnecamp og Teentrack er med til lovsangen, og så går de ud i forskellige aldersgrupper.

11:30 – Formiddagskaffe

Efter morgenmødet vil der være tid til at få endnu en kop kaffe og hilse på folk og mingle lidt.

12:00 – Frokost

Hvis der er rester fra gårsdagens aftensmad, så kan det købes i kantinen for 20 kr per person. Dette kan ikke forudbestilles, og der er kun mad så længe lager haves. Der overføres ved mobilepay.
Der er også gode indkøbsmuligheder omkring højskolen, og fællesgrillene bliver startet foran Samværket til fri afbenyttelse.

14:00 – Seminarer

Mandag-torsdag fra kl. 14-15.15 vil vi have spændende og relevante seminarer, som du kan vælge imellem. Læs mere om dem her på hjemmesiden eller på oversigten uden for mødesalen på selve campen.

15:15 – Dagscafé

I dagscaféen kan man købe is, lave vafler og drikke en kop kaffe.

15:30 – Eftermiddagsaktiviteter

Der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Eftermiddagsprogrammet vil blandt andet indeholde en fodboldturnering, outreach i Kolding, hoppeborge til børnene og meget mere. Se mere under emnet eftermiddagsaktiviteter.

17:30 – Aftensmad

For dem, der har bestilt aftensmad, serveres den i kantinen og dagscaféen fra kl 17:30 – 18:30. Børnefamilier kan komme fra kl. 17.30 og får lov at gå forrest, alle andre kan komme fra kl. 18.00.
Fællesgrillene startes ude foran Samværket, som er til fri afbenyttelse.

19:30 – Aftenmøde

Til vores aftenmøder vil der også være lovsang og fokus på at søge ind i Guds nærvær.
Aftenmødet livestreames også på Youtube. På højskolens 1. sal sættes livestreamen op, sådan at børneforældre med babyalarm evt kan se med derfra i fællesskab.

21:10 – Natcafé

I natcaféen er der mulighed for at købe snacks, spille brætspil og blive underholdt af forskellige konkurrencer og lignende. Se mere om programmet her på hjemmesiden, på sociale medier eller på oplag ved receptionen på selve campen.

Go top