Program

Hvad kan du forvente?

Det er allerførste gang, at vi holder sommercamp i Danmark. Vi plejer at være i Mullsjö i Sverige sammen med vores nordiske kirkefamilie, men desværre er det ikke muligt på grund af corona-pandemien.

Til gengæld har vi fået muligheden for at holde en dansk sommercamp i Mariager, og det er vi meget begejstrede for! Selvfølgelig betyder det, at campen bliver lidt anderledes, men vi er sikre på, at det bliver en fantastisk uge alligevel.

Herunder kan du se, programmet for ugen.

Dagsprogram

8:30 – Morgenmad

Der er ikke morgenmad i kantinen, så det er man selv ansvarlig for at købe ind til. Der er masser af køleskabsplads til din yoghurt eller mælk rundt omkring på lejrpladsen.

9:00 – Kaffe og croissant

En halv time før morgenmødet kan du komme og få en kop kaffe og købe en croissant, og hilse på en ny eller en gammel ven.

9:10 – Morgenbøn

Før morgenmødet vil der også være tid til at bede for mødet og for dagen.

9:30 – Morgenmøde

Til mødet vil der være god tid til skøn lovsang, historier fra de forskellige Vineyard-kirker i Danmark, gode taler og ikke mindst tid til forbøn.
Efter lovsangen vil der være særskilt program for børnene og teenagerne.

11:30 – Kaffe og hygge

Efter morgenmødet vil der være tid til at få endnu en kop kaffe og hilse på folk og mingle lidt.

12:00 – Frokost

Der er ikke fællesspisning i kantinen, men der er mulighed for at købe en burger, hotdog eller pastasalat i den lille burgerbar. Det er også gode indkøbsmuligheder i Mariager.

14:00 – Eftermiddagsaktiviteter

Der er en masse fritid om eftermiddagen, men der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Eftermiddagsprogrammet vil blandt andet indholde workshops, fodbold-turneringer, volley-turneringer, familieløb, løb i skoven, vaffelbagning og meget mere.

17:30 – Aftensmad

Der er lækker aftensmad i kantinen fra kl. 17:30 – 18:30. Hvis du ikke er tilmeldt fællesspisningen i kantinen, så kan du også benytte dig af køkkenfaciliteterne rundt omkring på Mariager Efterskole.

19:30 – Aftenmøde

Til vores aftenmøder vil der også være dejlig lovsang og fokus på at søge ind i Guds nærvær. Temaet for campen er “Sammen om Guds drøm”, og det vil vi dykke ned i til alle lejrens møder.

21:10 – Natcafé

I Natcaféen er der mulighed for at købe snacks, spille brætspil og pool, og ikke mindst deltage i nogle sjove aktiviteter.

Talere

Glæd dig til en masse fantastisk spændende taler!

  • Flemming Mølhede, KBH Vineyard, Vineyard DK & Vineyard Norden
  • Anne Mie Skak Johansson, præst & tidligere formand for Dansk Oase
  • Thomas Willer, Aalborg Vineyard
  • Anne Walsøe, Aarhus Vineyard
  • Helle Rønne Samuelsen, Rønne Vineyard
  • Simon Hoel, Roskilde Vineyard
  • Sara Lorenzen, Odense Vineyard
  • Carsten Rønne Samuelsen, Rønne Vineyard
  • Thomas Lorenzen, Odense Vineyard
  • Simon Walsøe, Aarhus Vineyard
Go top